Kompanijska politika bezbevljadnosti i zdravlja

Bezbednost i zdravlje zaposlenih u kompaniji i sa njom povezanim kompanijama, kao bezbednost i zdravlje posetilaca i izvođača, izuzetno su važni za INOS BALKAN. Imajući to u vidu, kompanija je osmislila politiku bezbednosti i zdravlja sa jasno definisanim procedurama i bezbednosnim i zdravstvenim merama za sve svoje zaposlene, saradnike, izvođače i posetioce.

INOS BALKAN stalno teži ka unapređivanju kompanijskih bezbednosnih mera u cilju zaštite bezbednosti i zdravlja zaposlenih dok su na radnom mestu. Rukovodstvo kompanije stalno i blisko sarađuje sa relevantnim državnim organima i privatnim subjektima u cilju obezbeđivanja usaglašenosti sa zakonima i propisima koji doprinose unapređivanju standarda koji se tiču bezbednosti i zdravlja.

Rukovodstvo kompanije je posvećeno informisanju, edukaciji i opremanju radnika svim neophodnim alatima za procenjivanje, saopštavanje i rešavanje svih identifikovanih rizika na radnom mestu.

Kao kompanija posvećena visokim bezbednosnim i zdravstvenim standardima, INOS BALKAN s ponosom može da objavi da do sada nije bilo nikakvih nesrećnih slučajeva ni u jednom objektu kompanije.

Kompanijska politika bezbevljadnosti i zdravlja